Úvod Poradna Ochrana dýchacích cest Celoobličejová maska PROMASK BLACK 12681

Celoobličejová maska PROMASK BLACK 12681

11.11.2016

Dobrý den, chci se zeptat: Máte k dispozici tuto masku v různých velikostech, příp.i v dětské? A dále, má maska a související filtry nějakou dobu expirace? A poslední věc - při koupi tří kusů, je možná sleva? Děkuji!

11.11.2016:

Vážený zákazníku,

děkujeme Vám za Váš dotaz, který jste nám zaslal prostřednictvím našeho e-shopu a nyní k Vašim dotazům a odpovědím:


Celoobličejová maska PROMASK BLACK se dodává ve velikosti S pro malé obličeje a ve velikosti UNI. Velikost S se může použít pro děti zhruba od věku 10 +, ale vždy je lepší velikost odzkoušet. Celoobličejová maska se osazuje jedním filtrem s bočním umístěním na levé straně. Pokud se jedná o životnost masky, výrobce neudává konkrétní čas, ale minimum je 10 let skladovatelnosti, ale po 6 letech by se měly vyměnit některé komponenty jako jsouvýdechové ventilky a membrány. Životnost u vojenských masek, které jsou vyrobeny ze stejného materiálu, udává výrobce na 20 let.  Výrobcem této masky je společnost SCOTT ( USA ) a maska je vyráběna v jejich závodech ve Finsku.


Součástí masky by měly být dále příslušné filtry, které se k masce šroubují závitem 40 x 1/7". Skladovatelnost filtrů je 5 let v originálním balení a tato skladovatelnost se vztahuje k protiplynovým filtrům. V případě filtrů proti částicím P3 je skladovatelnost 10 let. Po otevření filtrů ba se měl daný filtr vyměnit dle potřeby, ale nejpozději po 6 měsících.



Cenovou nabídku na odběr 3 ks masek Vám zašleme v následujícím e-mailu společně s přehledem filtrů.




S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu

Přidat dotaz do poradny

Položky označené hvězdičkou (*) jsou povinné.

Po kliknutí na "Odeslat zprávu", bude zpráva zaslána na náš e-mail. Odpověď můžete očekávat do 2 pracovních dnů. Většinou to ale bývá do pár hodin.

Vaše osobní údaje nejsou nikde zveřejňovány a splňují požadavky GDPR.

© 2024, TERCIE handicap s.r.o. – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů (GDPR) | Mapa stránek

Eshop vytvořila eBRÁNA | eBRÁNA eshop s propojením na IS | Marketing eshopu

Zobrazit mobilní verzi

Přeskočit na začátek stránky